Дар с уважение и признателност за всеотдайна работа

DSC03872Майсторски изработен гоблен с лика на Свети Георги Победоносец получи като дар кметът на община „Тунджа“ Георги Георгиев. Гобленът е изработен от Тинка Кирова от с. Ботево. Подаръкът връчи съпругът й – Георги Киров в присъствието на кмета на с. Ботево Георги Танев. Развълнуван Киров сподели, че съпругата му е ушила гоблена между първи и втори тур на изборите с вяра в победата на Георги Стоянов Георгиев. Дарът е не само от семейството, а и от жителите на с. Ботево, в знак на уважение и искрена признателност за всеотдайната работа на кмета на общината за благото на хората.

DSC03875Пожеланията са Свети Георги да дари кмета Георги Георгиев със здраве и енергия, които да продължи да отдава на хората от община „Тунджа“. „Помнете, хората Ви обичат, защото сте част от тях и живеете с техните потребности и надежди за по-добър живот.“, с вълнение каза Георги Киров при връчването на подаръка.

???????????????????????????????

‘A big red flag’: Trump receives steroid treatment for Covid-19 Oxanabol doctor tells ‘the view’ trump is experiencing ‘classic steroid euphoria’
About the Author :