Даниела Райчевска тръгва към непознати земи

1094506_1400252633525713_463000581_oАктрисата Даниела Райчевска ще посвети лятото в търсене на непознати места. Непознати за чаровницата, която има пристан в разкошното родопско село Славейно, откъдето произлиза нейният род. Дамата няма и това лято да пропусне да се върне към корените си, още повече че Славейно е една малка приказка, в която официално живеят само 138 души.

В този откъс от рая, обаче има вече доста вили на заможни българи – близо до Славейно има река – Малка Арда, а надморската височина е 1150 метра, така че въздухът вероятно не се диша, а се пие на огромни глътки. И пришълците не случайно вдигат къщи там.

Все пак модерният свят е навлязъл плътно и в село Славейно и там има идеално покритие на мобилните апарати, както и възможност да се гледат както националните телевизии, така и кабелните.

Може би това нашествие на хора и технологии е една от причините Даниела Райчевска да потърси непознати за нея места. Тя сподели, че подобаващо време ще даде на морето, но не издаде къде ще броди през ваканцията.

Ямболският Драматичен театър „Невена Коканова” приключи с репетициите на новата постановка на Атанас Атанасов „Писмата” от Никола Русев и скоро и другите поданици на Мелпомена ще изчезнат от града.

Презареждане…

About the Author :