Готов е новият паркинг на улица „Атанас Кратунов“ в квартал „Каргон“, продължават ремонтите в различни части на Ямбол

Ямбол, 16.02.2022 г.

Завърши изграждането  на паркинг на улица „Атанас Кратунов“ зад блок 2 в ямболския квартал „Каргон“. За удобство на пешеходците е изградена и нова тротоарна настилка около него.

Продължават и строително-ремонтните дейности в различни части на Ямбол. В момента те се осъществяват на улица „Търговска“ – в участъка от улица „Богомил“ и улица „Срем“ до улица „Граф Игнатиев“.

Ремонт, рехабилитация и реконструкция се извършват на улицата от бензиностанция „Шел“ до животинския пазар в комплекс „Златен рог“.

Днес служители на Общинско предприятие „Комунални и обредни дейности“ извършват заливане на нова пешеходна пътека в кв. „Златен рог“, създадена по молба на граждани между блокове 6,7 и 9, която е с дължина 75 метра.

Предстои изграждането на още една 60-метрова пътека от този тип в комплекс „Граф Игнатиев“ – между блокове 76 и 74.

След като бъдат готови двете пешеходни пътеки, общият брой на новите съоръжения за пешеходци в Ямбол ще бъде шестнадесет.

Както Община Ямбол обеща, при подходящи метеорологични условия дейностите ще продължават и през зимните месеци.

 

About the Author :

1 Comment to “Готов е новият паркинг на улица „Атанас Кратунов“ в квартал „Каргон“, продължават ремонтите в различни части на Ямбол”
  • пурко
    February 18, 2022 - Reply

    Въпросът КОЯ фирма прави ремонтите в Ямбол , НИКОЙ не казва на ямболии дори кмета мълчи напук на “откритостта си” . Ревнаски прави, същото което и Славов КРИЕ кой УСВОЯВА ! Защо бе кмете !!??

Leave a reply