Говорителят на БСП Мерджанов в Ямбол: ГЕРБ прави най-гнусния популизъм

atanas_merdjanov„Свидетели сме на най-гнусния популизъм, осъществяван от Бойко Борисов. Станахме премиерска република – той се занимава с чистачките на летището, после прави други подобни изпълнения, от сутринта до вечерта Борисов си сменя мнението на няколко пъти”, това каза по време на отчетно-изборната конференция на БСП, състояла се миналата събота,  Атанас Мерджанов.

Говорителят на БСП, който е и зам.-шеф на парламентарната група на лявата партия, не се отнеси ласкаво и към синдикатите. „Те уж са против правителството , сетне отиват на килимчето  и се договорят с Бойко Борисов”.

„Дискусия за плоския данък има и сега в БСП, наскоро по този въпрос спориха във вестник „Дума” Петър Димитров и един млад икономист. Партията ни трябваше да има телевизионен канал, но солиден , а не като СКАТ или „Алфа”, но за такъв канал са нужни 10-15 мил.лева.  Как ще ги набавим тези пари, след като сред  членовете на БСП дори има хора, които не плащат членския си внос”, заяви още Мерджанов.

Голяма част от държавната субсидия за БСП отива за издръжката на вестник „Дума”, без тези пари той ще престане да излиза, а виждате как изчезват печатни издания в България”, допълни говорителят на червените , като посочи вестник „Преса”, а за издания като „24 часа” и „Труд”каза че дължат милиони левове.

„Много приказки има по време на отчетните ни събрания, но по време на предизборните кампании работят реално 15-20 души, това е тъжната истина”, заяви още роденият в Елхово ляв политик.

 

About the Author :