Гласът на МВР-Ямбол релаксира със саундтрак

Tatiana_PavlovaТатяна Павлова, говорителят на Областна дирекция на МВР-Ямбол, бе засечена миналия петък привечер да релаксира с филмова музика. Павлова най-напред проведе оживен разговор с директора на ГПЧЕ „Васил Карагьозов” Йордан Милков и после се отдаде на концерта, сътворен от Камерен ансамбъл „Дианополис” и ученици от Езиковата гимназия.
Все пак и тук нямаше пълно спокойствие за гласа на регионалното МВР, тъй като една от  водещите на концерта се оказа дъщеря и Александрина Стоянова-ученичка в 11 клас на Гимназията с преподаване на чужди езици. Младата дама се представи добре, осланяйки се и на опита и  самочувствието, което има в подобни концерти преподавателката по литература в училището Снежана Илиева, която също бе в ролята на конферансие.
Спектакълът с филмова музика имаше и благотворителен характер – на входа на залата двама гимназисти поглеждаха билетите на съучениците си, а който желаеше от другите зрители, можеше да пусне в урна своята лепта за създаване на училищен парк.

About the Author :

1 Comment to “Гласът на МВР-Ямбол релаксира със саундтрак”
  • иван димитров
    January 13, 2020 - Reply

    дрън ,дрън ,най – голяма е корупцията в милицията ,корумпирани и некадърни квартални ,в корупционни връзки и зависимости с некадърни адвокати и съдии .Некадърни милиционери ,злоупотребяващи с власт .Неграмотници ,а в провинцията си позволват и да всяват страх ,нещо което няма как да стане .само харчат данъците на свестните данъкоплатци ,но не служат на хората,а ги репресират ,провинциални сеслски дерибеи .

Leave a reply