ГЕРБ – Ямбол с декларация по повод оставката на Делян Добрев

1488189823На проведено извънредно заседание местната структура на ПП ГЕРБ в област Ямбол обсъди създалата се ситуация с подадената оставка на народния представител и координатор на структурата на партията в Хасково Делян Добрев, съобщиха от партийната структура и допълниха, че единодушно са приели декларация в подкрепа на Делян Добрев.

ДЕКЛАРАЦИЯ

на Областното ръководство на ПП ГЕРБ – Ямбол

по повод оставката на Делян Добрев

Областната структура на ПП ГЕРБ Ямбол изразява своята пълна подкрепа на Делян Добрев – народен представител от ГЕРБ – Хасково и областен координатор на ГЕРБ – Хасково.

Политическите нападки на БСП срещу г-н Добрев са поредния опит да дискредитира ПП ГЕРБ и да предизвика политическа криза с цел дестабилизация на страната.

Призоваваме централното ръководство на партията да игнорира като несъстоятелни и манипулативни твърденията на БСП и да не приема оставката на Делян Добрев. Оценяваме моралната му постъпка, но не сме съгласни оставката му да стане факт заради клевети, безпочвени внушения и манипулации.

Призоваваме избраният с авторитета на ПП ГЕРБ и от нейната листа кмет на Хасково Добри Беливанов да подаде оставка, запазвайки достойнството си, след като е злоупотребил с доверието на ПП ГЕРБ и нейните избиратели.

 

ОБЛАСТНО РЪКОВОДСТВО

НА ПП ГЕРБ – ЯМБОЛ

 

About the Author :