Георги Първанов: „ Не ние, а БСП изневери на социалните идеи”

Purvanov„Изневярата по отношение на социалните идеи не дойде от страна на нас, изгонените, напъдените от БСП, а от самата БСП, която забрави за тези идеи”, това заяви днес в Ямбол на пресконференция лидерът на АБВ Георги Първанов.
Бившият президент каза още, че на последния конгрес на БСП сме станали свидетели на триумфа на Сергей Станишев, така че избирането на Михаил Миков за председател няма да промени нищо в партията, на която доскоро Първанов и неговите съмишленици са били членове.
На въпрос дали формацията на Бареков има реални шансове да влезе в Народното събрание, Първанов отговори, че е наясно с тесните връзки, съществуващи между председателя на „България без цензура” и ДПС, както и близостта му с Делян Пеевски.
„Бареков заигра в един момент с настроения срещу ДПС, но истината за него е друга, и той пак ще има солидно финансиране”, допълни бившият президент.
Лидерът на АБВ обяви, че по въпроса за Корпоративна търговска банка е на позицията, че трябва да се спази законът, но изрази безпокойство, че може да се разграбят материални активи на банката.
„АБВ няма твърдо ядро, а широк спектър от симпатизанти в лявото пространство, и не само там, каза още Първанов. Лицето на нашата партия са държавници, които са доказали себе си”, добави екс президентът и бивш председател на БСП.

About the Author :

5 Comments to “Георги Първанов: „ Не ние, а БСП изневери на социалните идеи””
 • Добримир
  August 21, 2014 - Reply

  Е тоо , да , вие нямате идеи.

 • Емил
  August 21, 2014 - Reply

  Абе и вие и БСП сте едни социалисти…., мани! Червени капиталисти!

 • Петър
  August 21, 2014 - Reply

  АБВ и ГЕРБ са едно!

 • Явор
  August 21, 2014 - Reply

  Говорите неподготвени и тримата! 1. Идеи има но не си ги чел. 2. БСП -да, АБЖ – не знаем още. 3. Нямам отговор за теб, бих казал БСП и ГЕРБ са едно….

 • Ади
  August 21, 2014 - Reply

  Първанов, ти просто си един предател. Дори не можеш да останеш верен на една идея.

Leave a reply