Георги Зафиров допусна Бареков до себе си

 

ZafirovA

Бившият шеф на партия „Атака” в Ямболска област Георги Зафиров не можа да изтърпи да пропусне избори и се включи, макар и индиректно, в подкрепа на „България без цензура”.
Крупният бизнесмен, за генезиса на чието богатство, се носят всякакви легенди, включително освен усилена куфарна търговия в началото на Прехода, и търговска близост с голям бизнесмен от Турция, отпусна част от свой имот за нуждите на Николай Бареков в тежката предизборна борба.
Досега Зафиров не позволяваше ничий друг лик, освен собствения му, да бъде слаган на прозорците на бившето кино „Вапцаров”. По време на кампанията за евроизборите обаче, Георги Зафиров прояви щедрост към бившия телевизионен водещ.
Прогнозите са, че оттук нататък, под една или друга форма, кръщелникът на Волен Сидеров, ще играе за „България без цензура”.
Отделен, но важен въпрос е, защо кметът на Ямбол позволява в този имот на Зафиров да има агитационни политически материали през цялата година. Дали причината е в старата топла връзка между двамата, или чисто и просто мъж номер 1 на града ни се страхува, тъй като собственикът на дузина имоти в центъра пише книга, под работното заглавие „Крадецът от Афтане”.

About the Author :

5 Comments to “Георги Зафиров допусна Бареков до себе си”
 • Камен
  June 6, 2014 - Reply

  Ама имотът може да е под наем. Като бизнесмен какво му пука дали Бареков или някой друг ще му плаща наема?

 • Васко
  June 6, 2014 - Reply

  ББЦ е с уникални идеи,които трябва да се подкрепят!

  • bai toz
   June 6, 2014 - Reply

   Кво рече, че не можах да те видя :))))

  • bai toz
   June 6, 2014 - Reply

   Васе, що не вземеш да ги изредиш тук тези “уникални” идеи, белкем науча някоя нова. От 89та насам, се нагледах и наслушах на уникални идеи – резултат никакъв. Остава ти още малко време, да се прехласваш по такива идеи, а дали някой ти плаща да се прехласваш е друг въпрос. Аз лично хващам пътя както птиците и животните правят – миграция, брат. По-добри условия за всичко !!!
   Сегашната държава НЕ ни заслужава, затова се омитаме, а ти стой тук и прави мили очички на БЦЦ или някой друг. Чак ми се повдига от двуличие и криворазбрана демокрация.
   Наскоро в деня на изборите една медия си направи труда да разобличи само за един ден над 3-4 човека , занимаващи се с продажба на гласове. Въпроса, който медията зададе беше: Как ние можахме в рамките на един работен ден да постигнем това, а властта не можа (или не искаше)?
   Още нещо Васе (чак се влюбих в теб), когато променят законите, така че да намалят престъпността във всичките и измерения, тогава ще се завърна тук.
   Мога да ти дам една “уникална идея” и аз, за нов закон. Например за изнасилване присъдата, да не бъде от 5 до 15г затвор. Тази голяма дупка между 5 и 15 не ти ли се струва, че не плаши много изнасилвача ? Да направят присъдата от 14 до 15 години, без право на никакви амнистии и намаляне. И така на всички присъди да доближат максимално долната граница до горната.
   Щях да ти предложа да вземеш да купиш едни капки против дебелоочие за твоя партиен лидер, ама ще е “пари на вятъра”, човека е развил резистентност (имунитет) към тях.
   Накратко това от мен, хайде сполука с новите лидери!
   Аз трябва да стягам багажа, че във вторник заминавам, братко, а ти стой тук и помагай на “уникалните идеи” да изпият кръвчицата на народа дето по всички закони на физиката отдавна трябваше да е издъхнал от глад и мизерия. Ще ида в странство, че да спечеля нещо, пращам на нашите, да има какво да цуцате от тях, че вече не могат да ви насмагат старите хорица.
   P.S. В никакъв случай, не се замисляй за това, което написах, да не се отклониш от “идеята”. Ако случайно пък се усъмниш в политиката на партията си, не се тревожи, поговори с някой “лидер” и набързо ще ти форматират пак мозъка, така както им е удобно.

 • Радо
  June 6, 2014 - Reply

  То на нико вече не му се стои в Атака, ама друг е въпросът дали ББЦ иска атакисти!

Leave a reply