Георги Зафиров допусна Бареков до себе си

 

ZafirovA

Бившият шеф на партия „Атака” в Ямболска област Георги Зафиров не можа да изтърпи да пропусне избори и се включи, макар и индиректно, в подкрепа на „България без цензура”.
Крупният бизнесмен, за генезиса на чието богатство, се носят всякакви легенди, включително освен усилена куфарна търговия в началото на Прехода, и търговска близост с голям бизнесмен от Турция, отпусна част от свой имот за нуждите на Николай Бареков в тежката предизборна борба.
Досега Зафиров не позволяваше ничий друг лик, освен собствения му, да бъде слаган на прозорците на бившето кино „Вапцаров”. По време на кампанията за евроизборите обаче, Георги Зафиров прояви щедрост към бившия телевизионен водещ.
Прогнозите са, че оттук нататък, под една или друга форма, кръщелникът на Волен Сидеров, ще играе за „България без цензура”.
Отделен, но важен въпрос е, защо кметът на Ямбол позволява в този имот на Зафиров да има агитационни политически материали през цялата година. Дали причината е в старата топла връзка между двамата, или чисто и просто мъж номер 1 на града ни се страхува, тъй като собственикът на дузина имоти в центъра пише книга, под работното заглавие „Крадецът от Афтане”.

About the Author :