Георги Георгиев, кмет на община “Тунджа”: Честито Рождество!

G. GeogievУважаеми жители на община „Тунджа“,

Обръщам се към Вас на Рождество Христово с пожеланието за нещо ново и светло, което да се случи във Вашите семейства. Светлината на големия християнски празник е своеобразен преход между това, което е вече в историята и онова, което предстои.

Дванадесетте месеца на 2017 година изтичат – сложни, противоречиви, наситени със събития и съдбовни обществени процеси. Всеки от нас имаше своите победи и загуби като мозайка на картината Живот.

Създадена преди три десетилетия, преминала през периоди на утвърждаване и динамично развитие, днес „Тунджа“ има своето средищно място в обществения, стопанския и духовен живот в региона и в България.

През изминалите години община „Тунджа“ се утвърди с ясна визия за своето бъдеще като институция със силно местно самоуправление и с постигнати значителни успехи във всички области на социално-икономическия и културен живот. Това стана възможно благодарение на обединените усилия на всички нас и пословичното трудолюбие на тунджанци.

В самото начало на изтичащата година се сблъскахме с трудности – обективни обстоятелства, които разбъркаха пъзела на нашите приоритети. Но отново с общи усилия продължихме напред. Защото всичко направено в полза на жителите на общината си заслужава.

За община „Тунджа“ 2017-та година беше изключително успешна. Общината ни заслужено получи редица международни и национални отличия, приключихме важни проекти и започнахме други. ЗАЕДНО с Вас уверено вървим в правилната посока.

Промяната, която се случва в общината ни, е благодарение на всеки един жител на „Тунджа“, а постигнатото е основание за по-високо самочувствие и повод да чертаем нови планове.

На прага на 2018 година сме изпълнени с надежда и очакване за сбъдване на плановете, за съпричастност, за разбиране и взаимодействие между всички нас. И както се роди Божият син, за да дарява любов, така да се възродят душите ни за човешка топлина, отзивчивост и добрина.

Желая здраве, щастие и благодат на Вас и семействата Ви! Нека Коледа да донесе разбирателство и мир помежду ни! Да бъдем благодарни на всичко, което имаме и с добра мисъл, с надежда и вяра в позитивното начало, да посрещнем 2018 година!

 

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

МИРНА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!

 

Георги Стоянов Георгиев,

Кмет на община Тунджа

 

About the Author :