Георги Георгиев, кандидат кмет: Поздравявам ви с 28-я рожден ден на община „Тунджа” – 6 октомври!

DSC05419Уважаеми жители на община “Тунджа”,

Сърдечно ви поздравявам с 28-я рожден ден на община „Тунджа” – 6 октомври!

За двадесет и осми път този празник ни обединява, за да подчертаем още по-ясно мястото и значението на община „Тунджа” както в Ямболска област, така и в страната. Колкото и нашите опоненти се опитват да подценят и отрекат постигнатото през изминалите години, празникът с основание ни дава възможност да откроим по достойнство успехите, които заедно постигнахме в областта на икономическия, социален и културен живот в нашите села. Нашите обединени усилия, успешно мобилизираните сили и ресурси, и тази година са основание за увереност в нейното още по-добро бъдеще. Това бъдеще не би било възможно, ако го нямаше най-голямото ни богатство – хората – трудолюбиви, предприемчиви, всеотдайни. Обръщайки се към вас, уважаеми земляци, аз отправям своята искрена благодарност за добросъвестния ви труд, за помощта, за търпението и разбирането, за многократно доказаната любов към родния край и грижа за земята. С вашата преданост вие съхранявате корените, за да ги има върховете. Благодаря Ви!

Убеден съм, че този празничен ден на община „Тунджа” ще продължи да обединява всички жители, партньори и приятели в името на една цел – добруването и благоденствието на нашата община, на децата и на внуците ни, на всички, които работят и живеят тук.

В празничния ден нека си пожелаем общината ни да става все по-сигурно и привлекателно място за живеене и работа, а ние, тунджанци – все по- удовлетворени от стореното и уверени в себе си и в утрешния по-добър ден.

Нека ви съпътстват добро здраве, щастие и сполука!

Честит празник!

Купуването и продаването на гласове е престъпление

About the Author :