Генерал Михов, депутат от партия АБВ: Съдебната реформа е сгрешена в генезиса си

DSC01544„Ние първи внесохме закон за съдебната реформа, в който виждахме завишена роля на съдебния инспекторат. Не бих казал, че сме съгласни с всичко, което предлага Реформаторския блок,но все пак намерихме точки, по които да постигнем съглашение”, каза ген. Михов днес на брифинг в Ямбол.

„Показахме с поведението си, че не сме партия на статуквото. Съдебната реформа може да се получи,  ако се тръгне от генезиса й. В Университета трябва да държавна поръчка за юристите, защото сега, чрез парите си, корумпираните магистрати вкарват там децата си”, допълни депутатът от АБВ Михо Михов.

„България трябва да се сдобие с нов изтребител, като той бъде закупен от европейска страна. Като ваш земляк военният министър Ненчев би трябвало да направи всичко, за да продължи да функционира Авиобаза Безмер. Нейната инфраструктура се подобри значително през годините, и моето категорично мнение е, че Авиобазата трябва да съществува”, заяви още на брифинга ген. Михов.

„Действията на Турция в последните дни засягат косвено и България, а и директно, защото ние също сме част от НАТО, каза още народният представител от АБВ от Бургаския избирателен район. Той уточни, че” днес в света няма постоянни съюзници и врагове, че нещата бързо се променят в това отношение”.

About the Author :