Генерал Михов: Ако ще разчитаме на война, тя няма да е хибридна

1400679211_4Водачът на ямболската листа на АБВ генерал Михо Михов обяви днес на брифинг, ”че ако се налага, ще разчитаме на войната, а не на хибридната война”.

Бившият началник на Генералния щаб обяви, че идентификацията на коалиция АБВ върви много добре и хората вече разбират закодираното в абревиатурата. Михо Михов каза още, че военното министерство на служебния премиер Близнашки си е позволило визии, които са неприемливи.

Той разкритикува вътрешната сигурност на страната ни и допълни, че има „сили, които биха се радвали на българското разединение”. ”Като бивш военен аз се чудя това, което прави сега военното министерство, от самолюбие ли се прави, от некомпетентност ли, или е поръчано от някой”

Първият в листата на АБВ в Ямболския избирателен район получи съвет от Ивайло Калфин да търси публичен дебат с опонентите си тук, но не на площада, където властват крясъците, а в нормална обстановка.

Попитан какво е мнението му за участието в изборите на генерал Симеонов от листа на ДПС, ген. Михов отговори, че познава Симеонов от младите му години и сега би попитал родителите му какво мислят за неговото решение.

About the Author :