Гард на „Ямбол” отнесе наказание

???????????????????????????????Ямболският баскетболист Стойо Чолаков бе наказан от Дисциплинарния административен съвет към Националната лига за техническото му нарушение в миналия кръг. Тогава нашите приеха в зала „Диана” тима на „Берое” и позволиха на „черно-зелените” да си заминат с победа, след като старозагорци изоставаха в 26-та минута със 17 точки.

Гардът Стойо Чолаков, който вече е един от най-опитните в „Ямбол”, бе санкциониран с техническо нарушение в средата на първата четвърт. Неговото прегрешение бе реплика срещу един от съдиите. Американският ни плеймейкър Тейлър Лейсър получи неспортсменски фал в много по-важен момент, при резултат 65:58 в последната четвърт от двубоя, но не влезе в обяснение с представителите на спортната Темида.

Вероятно защото още не знае български.

Глобата на Стойо Чолаков е 100 лева.

На пейката на нашия тим по време на мача с „Берое” бе баща му Иван, който повтаря депутатския си мандат от ГЕРБ като водач на ямболската листа. Популярният треньор помагаше, въпреки че вече е в друга роля, при воденето на срещата на младия наставник на „Ямбол” Радионов.

Това не попречи на депутата да спази традицията и да се накара здраво на сина си на няколко пъти за лошо изиграни ситуации.

About the Author :