Галерия “Жорж Папазов” на Международната туристическа борса “Ваканция”

ХГ “Жорж Папазов” е една от четирите галерии, които участват в  Международната туристическа борса “Ваканция” от 13 до 15 февруари. Форумът се провежда в Интер експо център в столицата. Другите галерии на туристическата борса са от Казанлък, Русе и една частна от Несебър. Във “Ваканция” се представят над 200 фирми от 60 държави. Има и градове, които участват със собствени щандове.

Щандът на ХГ “Жорж Папазов” представя избрани творби от международния фотоконкурс “Кукерландия”,  по този начин рекламираме предстоящия едноименен фестивал. Хората проявяват интерес, разпитват, ние ги каним да присъстват на нашето събитие  на 29 февруари, когато откриваме фотоконкурса “Кукерландия” и съпътстващата изложба “Маскарад”. Предходния ден ще открием фотографската изложба на Милан Христев “Очите на улицата”, разказа директорът на галерията Петко Йорданов.

Галерията съвместно с община Ямбол участва за пръв път на туристическата борса “Ваканция”. Намеренията са при следващите участия да бъде застъпено повече шоу, това е реклама на града и на “Кукерландия”. Участието ни има смисъл, защото повишава интереса към предстоящото събитие, убеден е Петко Йорданов.

About the Author :

Leave a reply