В Ямбол падна най-големият джакпот в историята на България!

Toto-lotariaНай-големият джакпот в България – 12 милиона лева от Националната лотария в играта Големия джакпот, падна точно в Ямбол! Фишът с късметлийските числа са пуснати в павилиона на спирката в к-с „Златен рог“, до стадиона. По спомени на жената, при която е подаден фишът, „заподозрени“ са две жени и един мъж. Оказва се, че камерите, монтирани към обекта, са така позиционирани, че не могат да заснемат кой е печелившият. Но той е и в пълното си право, ако пожелае, да остане анонимен. Според правилата на лотарията той може да заяви печалбата си направо в централата на играта в столицата.

Късметлийските числа бяха изтеглени вечерта на 27 март от легендарния гимнастик Йордан Йовчев. Той пожела на печелившия с част от печалбата да направи една малка гимнастическа заличка. Разбира се, решението е изцяло в ръцете на късметлията.

Факт е, че повече от година никой не можа да познае печелившите числа. Това стана възможно и след като за целия месец бе премахнато отбелязването на страна от монетата и джакпотът можеше да бъде спечелен само с познаване на числата от 1 до 47.

Обикновено тото печалбите май подминават града ни. Затова за нас, ямболци е важно, че късметът, спохождайки човек от нашия град, се е разпрострял като цяло над Ямбол. И то не какъв късмет, а най-големият!

About the Author :

Leave a reply