В Ямболска област беше открита най-модерната бензиностанция на “ЛУКОЙЛ”

_ESS4854Президентът на ОАО “ЛУКОЙЛ” Вагит Алекперов пристигна на работно посещение в България, заедно с делегация от представители на ръководството на компанията.

Днес Вагит Алекперов се срещна с президента на Република България Росен Плевнелиев и министър-председателя Бойко Борисов. Президентът на „ЛУКОЙЛ” запозна държавните ръководители с постиженията и инвестиционните планове на компанията у нас и обсъди с тях важни аспекти от дейността на дружествата от групата „ЛУКОЙЛ” в България. На срещите присъстваха първият вицепрезидент на „ЛУКОЙЛ” Владимир Некрасов и генералният директор на „ЛУКОЙЛ”-България Валентин Златев.

По-късно днес г-н Алексей Ламбин, представител на президента на Нефтена компания „ЛУКОЙЛ” за Европа,  областният управител на Ямболска област Димитър Иванов и генералният директор на ЛУКОЙЛ-България Валентин Златев откриха тържествено 221-вата бензиностанция „ЛУКОЙЛ” у нас на 299-ти км на магистрала „Тракия”. За развитието на веригата, снабдителните нефтобази и продуктовата си инфраструктура, „ЛУКОЙЛ-България” е инвестирала общо над 760 милиона долара и е разкрила над 2600 работни места.

Най-модерният обект на „ЛУКОЙЛ” е първият комплекс в страната, построен и оборудван по новия корпоративен дизайн на бранда. Той предлага всички масови горива, пълната гама горива ЕКТО и добавката AdBlue. Специална система улавя бензиновите пари, отделящи се при зареждане, за да не попаднат в атмосферата. Точността на зареждането се следи с модерна електронна система за контрол, а резервоарите са двустенни, със специално покритие, което не допуска замърсяване на горивата с примеси. Комплексът включва ресторант от престижната верига „Burger King”, детски кът със забавления за малките и разширен асортимент продукти и услуги.

Пресцентър на “ЛУКОЙЛ”

About the Author :