В първия пряк избор на председател на БСП могат да участват 703 ямболски социалисти

Ямбол, 11.09.2020

В първия пряк избор на председател на БСП на 12 септември могат да участват 703 ямболски социалисти. Това е окончателният брой, след като Общинската комисия по провеждане на избора направи последна проверка на починали или напуснали членове на партията.

Ямболските социалисти ще гласуват в пет секции – четири от секциите са стационарни, сформирани на териториален принцип, за да бъдат улеснени в гласуването членовете на БСП, а едната е подвижна по предварително заявено желание.

Най-голям брой социалисти – 305, ще гласуват в Централния клуб на БСП, в НЧ „Пробуда“ ще гласуват 132 членове, а в НЧ „Зора“ и в Кварталния клуб в ж. к . „Граф Игнатиев“ до бл. 60 – по 103 партийни членове. В подвижната секция ще гласуват 60 социалисти. Всеки от имащите право на глас е предварително уведомен в коя секция може да гласува.

При възникнали въпроси всеки социалист може да потърси отговор на телефони: 046/663310 и 046/663309.

Изборният ден започва в 7,00 часа на 12 септември и ще продължи до 19,00 часа, гласуването ще е извърши срещу лична карта.

Общинският съвет на БСП – Ямбол отново призовава членовете на БСП да проявят активност в първия пряк избор на председател на партията, защото както изтъкна председателят на БСП – Ямбол Катя Георгиева с участието си в този избор всеки поема отговорност както за бъдещето на БСП, така и за бъдещето на България.

About the Author :

Leave a reply