В Поляна – „БСП изпълнява обещанията си”

DSC05845В салонa на читалището – Поляна хората пристигнаха на предизборната среща с кандидатите от листата на БСП за кмет на общината, общински съветници и кмет на селото  с убедеността, че това са хората, които добре познават и им вярват. Спомняха си колко неугледна беше залата преди ремонта осъществен от общината. И се радваха, че днес могат в приятна обстановка да посрещнат гостите си, да се радват на програмата на ансамбъл „Въжички”.

Бюлетина номер 6 ще гарантира бъдещето ни!, категорични бяха възрастните  мъже и жени, всеки от които искаше да стисне ръката на Митко Андонов, кандидат за кмет на общината, да го увери, че одобрява предизборната му програма, че очаква с. Поляна да бъде в полезрението на общинското ръководство и още не малко добри дела да се случат.

DSC05848„Приятели, нашето предимство е, че познаваме всеки от вас, че споделяме болките и радостите ви, че сме готови да помогнем на всеки!”, подчерта в обръщението си Мария Толева, кандидат за общински съветник и председател на ОбС на БСП. Тя маркира всичко онова, което под ръководството на далновидния и опитен кмет Митко Андонов е постигнато в различните области – образование и култура, социална политика, здравеопазване.

DSC05855„Няма нерешими проблеми! Нужна е настойчивост, желание и упоритост за изпълнението им.”, подчерта Иван Георгиев, споделяйки  стореното за Поляна през последния мандат – ремонт на междуселския път Поляна –Александрово, ремонт на читалището, обновление на кметството, ремонт на селски чешми, чакълиране на улици…”.

Не е лесно да се управлява община в днешно време. Но с кмет като Митко Андонов, един улегнал и изключително опитен човек, с един екип от професионалисти, можем да постигнем всичко!”, поиска за пореден път доверието на полянци г-н Георгиев.

За значението на добрата връзка между общинско ръководство и ОбС говори Атанаска Кабакова. И за доброто взаимодействие с всяко от селата на общината с пожеланието отново „Заедно да вървим напред!” Митко Андонов, кандидат за кмет на общината, беше посрещнат с очакване и с видимо внимание.

DSC05853Той  изрази уважението си към своите другари в листата на съветниците – хора опитни, доказали се в своята професия, млади и по-възрастни, с авторитет и влияние. Увери  присъстващите в залата  за предстоящо изграждане на нова база за Центъра за бърза и неотложна помощ във Войника, за намерението да изгради Инспекторат по изпълнение на наредбите на общината, за новите социални проекти, по които предстои да се работи, за реализацията на вече стартиралите.

DSC05862„Доказали сме, че можем, че знаем как да го постигнем! Заедно продължаваме напред!”, каза на финала г-н Андонов.

Последва диалог по различни проблеми на селото, конкретни предложения, препоръки. И естествения завършек на тази полезна среща беше програмата на ансамбъл „Въжички”, който вдигна настроението на всички.

DSC05865

About the Author :