В един и същи ден Ямбол посреща „ЖЕЛЕЗНИЯТ СВЕТИЛНИК”, а София – „БУРУНДАНГА”

BIG139721531221926041_804267812936747_58050858648182172На 25-ти септември Театър „Българска Армия” и ДТ „Невена Коканова” с удоволствие  ще си разменят местата  и най-хубавото е, че има защо!   „Бурунданга”  ще се играе в София за трети път и продажбата на билети върви  много добре.  А  в Ямбол  второто гостуване на „Железният светилник” е  очаквано отдавна,  защото предишния път билетите не стигнаха за всички желаещи. Радваме се, че успяхме да спазим обещанието си и този прекрасен спектакъл да бъде  показан отново на нашите зрители.

Подобна размяна на гостувания правим и с други театри от страната. Това вече е утвърдена практика и не е някаква новина.  При гастролите в София обаче ситуацията е доста по-различна, всички знаем колко е трудно да печелиш публика при такава респектираща конкуренция. Затова е хубаво да не подценяваме факта, че  „Бурунданга” се налага на столична сцена, разчитайки главно на художествените  качества на спектакъла и на качествата на екипа, който го е реализирал.  А в екипа, освен популярния и безкрайно талантлив актьор Атанас Атанасов,  всички са предимно  млади хора, които имат нужда да бъдат изявявани, защитавани, насърчавани! Радваме  се, че са сред нас, че могат да се борят за това, което са направили и им стискаме палци  да открият  още нови и нови почитатели на 25-ти септември в Театър „Българска Армия”!
А   на зрителите и в двата града пожелаваме  да си подарят една прекрасна вечер в четвъртък – удоволствието е гарантирано!

 

About the Author :