В Александрово за БСП – Обещание за най-висок изборен резултат

DSC05825Александрово е първото село в община Стралджа където БСП организира своето предизборно събрание. Изборът не е случаен. Това е селото , в което от 1991 г. до сега БСП печели безапелационно всички избори. Това е селото, в което и сега единственият кандидат за кмет Стойко Георгиев вече се счита за избран, защото няма конкуренти. В ролята на домакин с  настроение и уважение  той посрещна гостите от Стралджа и всеки от съселяните си. Дружеската атмосфера продължи с приятелски разговори , обсъждане на интересни теми. Присъстващите изгледаха с видим интерес филмът за развитието на Стралджа и общината през последните години.

DSC05833Изслушвайки внимателно представянето на  кандидатите за кмет на общината, кмет на селото и общински съветници селяните одобрително  ръкопляскаха с коментара „Умни хора!” Одобрение получиха изказванията на Мария Толева, председател на ОбС на БСП и кандидат за общински съветник, която обърна внимание на социалната политика на общината, посочи конкретни примери на грижа за възрастни и болни хора от селото по различни социални проекти, разказа за добрите условия при които се обучават децата на селото в училището на Войника, изрази всеобщото удовлетворение от ремонтираното читалище. Много топло прозвуча изказването на Иван Георгиев, кандидат за съветник, който сподели свои спомени от съвместната работа за развитието на селото. Удобство за всички е ремонта на пътя Александрово-Поляна , потвърдиха  александровци.

DSC05835Всички приветстваха изказването на Митко Андонов, кандидат за кмет на общината, който припомни трудните години в началото на прехода и пустеещите земи, които днес, благодарение на активната политика на  БСП за развитие на  земеделието, вече не само са 100 % обработваеми. Земеделието тук  е важен фактор за осигуряване на заетост в района, развитие бележи  и животновъдството. „Има още върху какво да работим. Знаем какви са следващите задачи.

DSC05837Всичко което до днес обещавахме – е изпълнено. И това е основанието да ни вярвате! Заедно ще продължим напред!”, каза г-н Андонов докато залата вече аплодираше одобрително думите му.

DSC05841Вечерта продължи с един прекрасен концерт на ансамбъл „Въжички”. Възрастни и по-млади , деца се хванаха на хорото.

About the Author :