Втори пореден гаф на футболния „Стралджа”

vaВтори пореден гаф  допусна „Стралджа 2014” в изиграния по празниците 17 кръг от първенството на „А” областната футболна група. Доскорошният лидер падна този път пред собствената си публика с 0:1 от състава на „Искра”/Симеоново/ и се смъкна на четвърто място.

Така тимът на „Червена звезда „ /Каменец/ се утвърди на първото място пет кръга преди края на първенството с  39 точки, след като не пропусна да победи с 3:1 „Победа”.

Втори във временното класиране е „Межда” с 36 точки, трети „Искра” от Симеоново с 34 точки.

Доскорошният водач в таблицата „Стралджа” е четвърти с 33 точки и няма да му е никак лесно да навакса изоставането от 6 точки от звездашите.

В другите мачове от кръга нямаше сензации: Межда обрули Кукорево с 6:0 като домакин, Инзово надигра с безапелационното 5:0 аутсайдера Изгрева Меден кладенец/,Болярово взе служебна победа с 3:0 , тъй като Крумово се отказа на полусезона.

„Бенковски”/ Зимница/ почиваше в този кръг.

С най-стабилна отбрана продължава да е тимът на стралджани, те са допуснали само 12 гола, но точно към края на сезона почват да дават фира. В нападение най-резултатни са играчите на Межда, те имат на сметката си 56 попадения.

About the Author :

Leave a reply