„Всички страхотни неща“ с Бойко Кръстанов ще бъде за първи път в Ямбол на 24 март

Моноспектакълът „Всички страхотни неща“ с Бойко Кръстанов ще гостува за първи път в Ямбол на 24 март. Представлението ще се играе в Общинска зала „Ямбол“. Постановката предоставя на публиката едно необикновено преживяване. Част от зрителите са на сцената и се включват в нея като неформални участници.

Спектакълът, режисиран от Владимир Пенев, разказва историята на едно шестгодишно момче, което започва да прави списък с всички страхотни неща, за да помогне на майка си да спре да бъде тъжна.  Всички неща, заради които си заслужава да живееш.

1. Сладолед.

2. Бой с водни пистолети.

3. Да стоиш буден след часа за лягане и да ти дават да гледаш телевизия…

Скоро този списък започва да поема своя собствен живот. А главният герой, изигран от Бойко Кръстанов, пораства и опознава себе си през него.

„Всички страхотни неща“ е пиеса за дългия път, който сме готови да извървим заради хората, които обичаме. Тя ще ви накара да се смеете, да плачете, да се замислите, да напишете своите страхотни неща. Постановката намира перфектния баланс между борбите ни в живота и това да успеем да отпразнуваме всичко хубаво в него.

„Всички страхотни неща“ е една пиеса, която излиза от всички рамки на театъра. Неслучайно през 2016 година тя получава своята телевизионна адаптация в HBO.

Aвтори: Дънкан Макмилан и Джони Донахоу

С участието на: Бойко Кръстанов

Режисьор: Владимир Пенев

Превод: Радослав Петкашев

БИЛЕТИ: https://bit.ly/34FWczz

About the Author :