Времето на лешоядите

Моя Ямбол четеПадналото правителство кучета го яли или лешоядите излизат на дансинга, този филм вече гледаме в България. Стар филм, ала сякаш позабравен – все пак Бойко Борисов изкара две години като премиер във втория си мандат.

Виждаме и другият номер – правителството в оставка почва да саботира гражданите си. Вече спират санирането, макар че по този проблем сякаш има и още „нещо”- правителството на ГЕРБ зацикли, и в Ямбол, например, с прословутото саниране работите са до кривата круша.

Така че е под въпрос, дали ГЕРБ не опитва да се измъкне от гафа си, обявявайки спирането на този си проект. Герберите изведнъж заобичаха страстно и референдума, и провъзгласеното от него искане за мажоритарна система.

Бойко и Слави Трифонов май пикаят на един дувар. И дузина други се наредиха пред този дувар, при тази навалица няма как да не стане фарс.

Големият проблем е, че народът не знае какво точно иска. Стар проблем, още от зората на Прехода. Този Преход , който ту е свършил, ту пак танцуваме под неговата музика.

Сега обаче е времето на лешоядите. Прокуратурата стана много активна, Цветан Василев се раздвижи, и други ще се подадат от окопа.

Българинът е храбър в тъмното…

Борислав Ненов

About the Author :

1 Comment to “Времето на лешоядите”
  • ЕЛЕНА
    November 23, 2016 - Reply

    ДА РАЗШЕТА СЕ ПРОКУРАТУРАТА ЗАЩОТО ВЗЕ ДА МИРИШЕ НА РУСКИ БОТУШШШШ КАТО ТАКА ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТА ИМА ЗАД ГЪРБА СИ ВЕЛИКА СИЛА И КОЛКОТО И ДА НЕ ИМ СЕ ИСКА НА НЯКОИ ХОРА ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ СЪЗДАДЕ ОТНОВО САМО С ВЪНШНА СИЛА !

Leave a reply