Временна промяна в маршрутите на автобуси №16, № 20 и № 25

В периода от 13-ти ноември (петък), от 06.00 часа до 24.00 часа на 15 ноември (неделя), включително, се въвежда временна промяна в движението на автобусни линии №16, № 20 и № 25 в участъка от маршрутите им в Индустриална зона и в ж.к. „Златен рог“. Изменението е със заповед номер РД/02-00903 от 12.11.2015 г. и е във връзка с дейностите по обект „Интегриран проект за водния цикъл на град Ямбол – разширение и реконструкция на канализационната и водопроводна мрежа на гр. Ямбол“.

Временната промяна на маршрутните разписания е продиктувана от необходимостта от затваряне на моста срещу бивша Търговия на едро, във връзка с извършвани строителни и монтажни работи по уличните платна.

Промяната в маршрута на автобусни линии №16, № 20 и № 25 е както следва:

1. Автобусите по линия №16 обръщат на спирка „ТИИЦ Златен рог“ и продължават обратно по маршрут.

2. Автобусите по линия №20 след железопътна гара и спирка „ХЕС“ продължава до спирка „ХВК“, при входа на Градската градина за зала „Диана“ завива по ул. „Крайречна улица“, продължава до спирка „ТИИЦ Златен рог“ и продължава по маршрута си.

3. Автобусите по линия №25 от спирка „Д. Дебелянов“ продължава до спирка „България“, следва спирка „БИЛЛА“, продължава до кръстовището при ХЕС, завива по ул. „Ямболен“, продължава до спирка „Търговия“, където обръща и се връща по същия маршрут.

 

 

About the Author :