Временна промяна в маршрутите на автобуси №16, №18к, № 20 и № 25

3159db060От 9 септември, сряда, се въвежда временна промяна в движението на автобусни линии №16, №18к, №20 и №25, със заповед на кмета на Ямбол РД/02-00742 от 07.09.2015 г. Изменението е свързано със строително-монтажните  дейности, извършвани в района на ж.к. „Златен рог“ по обект  „Интегриран проект за водния цикъл на град Ямбол – разширение и реконструкция на канализационната и водопроводна мрежа на гр. Ямбол“.

Промяната в маршрута на автобусни линии №16; №18к; №20 и №25 е както следва:

1. Автобусите по линия №16 се движат само до спирка ТИИЦ и оттам обръщат по обратния маршрут.

2. Автобусите по линия №20 от спирка „Индустриална“ продължават по ул. „Ямболен“ – наляво по ул. „Ат. Кратунов“, спирка „Юндола“ и оттам по маршрута си.

3. Автобусите по линия №25 от ул. „Атанас Кратунов“ вместо надясно по ул. „Крайречен път“ в к-с „Златен рог“ продължават нараво – след моста завиват надясно по ул. „Ямболен“ – спирка „Индустриална“ – и оттам продължават по маршрута си.

Временна спирка: на обръщател в к-с „Златен рог“.

4. Автобусите по линия №18к в посока към Гробищен парк от ул. „Дружба“ завиват и отново продължават по ул. „Дружба“ – преди моста завиват надясно по улица от изток на к-с „Златен рог“ – наляво по ул. „В. Търново“ – надясно по ул. „Атанас Кратунов“ – обръщател „Златен рог“ – обратно по ул. „Ат. Кратунов“ продължават по маршрут. В обратна посока да се спазва промененият маршрут.

Създава се временна спирка за автобус №18К в двете посоки при ГПЧЕ „Васил Карагьозов“.

 

About the Author :