Волен Сидеров „подкова” ямболските русофили преди националната среща на яз. „Копринка”

DSC01330Роденият в Ямбол лидер на „Атака” – Волен Сидеров, се срещна с ямболските русофили преди традиционната национална среща, която се провежда на яз „Копринка”. „Атака” единствена изразява позицията на две –трети от българите, които не искат вражда с Русия, каза той на срещата в НТС. Русофилите му спретнаха емоционално посрещане с руска песен, което съвсем го „разтопи”.

Волен Сидеров заяви, че „Атака” осъжда превръщането на България в плацдарм на НАТО и въвличането на държавата във война с Русия, каквото се опитват да направят президента, служебното плравителство и готвеното правителство на Бойко Борисов и Реформаторския блок. Партията започва подписка за закриване на американските бази и настоява да се проведе референдум за членството ни в Алианса.

DSC01319„Единствено Атака води тази ожесточена битка да махнем американските бази, да прекратим враждата с Русия, да не прилагаме санкции срещу Русия, защото губим страшно много и да водим една приятелска политика. Нещо повече да насочим икономиката си към Русия, защото ние изпускаме страшно много инвестиции от Русия и Китай слушайки американския посланик в България, който и да е той”, каза националистическият лидер. Той припомни, че партията е за изграждането на изгодните за България проекти „Южен поток” и АЕЦ „Белене”.  Той изтъкна, че е крайно време страната да се управлява от хора, които могат да казват „не” и да защитават българските интереси. Според него само мощна подкрепа за „Атака” може да покаже на политиците, че водят държавата по крив път.

About the Author :