Волейболистка от Ямбол се завърна със загуба от Полша

00651156Ямболската волейболистка в състава на шампионките ни от „Марица”/Пловдив/ Нася Димитрова и съотборничките й се завърнаха от Полша с поражение. Там те изиграха третия си двубой от група С на най-силния европейски клубен турнир, но загубиха с 3:0.

Възпитаничките на треньора Иван Петков загубиха леко първата част срещу състава на домакините от „Хемик”/Полице/, но направиха силен втори гейм, завършил все пак в полза на полякините – 26:24. В третия гейм отборът от малкия полски град Полице/ 34 210 души население/,надигра българските шампионки с 25:12.

„Марица” ще гони първата си победа в Лигата на 8 февруари , когато приема в Пловдив именно състава на Полице. Нася Димитрова е в разкошна спортна възраст-на 25 години е, национална състезателка, преминала през детско-юношеската школа на „Тунджа”/Ямбол/, където треньор и бе Илия Михайлов. Още 16-годишна Нася бе привлечена от гранда „Левски”, с който спечели доста отличия. Тя има и сезони, в които игра в чуждестранни клубове, но явно се чувства комфортно в „Марица”, който проведе истинска съдебна битка, за да има в състава си Димитрова.

About the Author :