Воден режим в Ямбол

vik-yambolОт снощи в Ямбол е въведен воден режим заради наводнена помпена станция „Кабиле”. Тя осигурява 170 куб. м /сек. от общо 370 куб. м / сек. за водоснабдяване на града и досега захранваше индустриалната зона и 30 на сто от необходимото за водоснабдяването на града. Водният режим включва спиране на водата от 22,30 до 6 часа в целия град. За всеки ден ще се решава в кои части на града ще бъде спирана водата, като тазиинформация може да бъде намерена на сайта на „Водоснабдяване и канализация” –Ямбол.

Днес без вода от 9 до 17 часа ще бъдат жилищен комплекс „Златен рог”, квартал „Каргон” и улиците „Акация” и „Тимок”. Индустриалната зона също няма да има вода до 16 часа, но заради отстраняване на авария на водопровода свързващ гр. Ямбол с индустриалната зона, намиращ се в района на “Бонбонена фабрика”.

About the Author :

6 Comments to “Воден режим в Ямбол”
 • Десислава
  December 31, 2016 - Reply

  Сигурно ли е ,че ще дойде . Няма вода цял ден , а после плащаме скъпо ……

 • Генка
  February 3, 2018 - Reply

  Тази информация,която е предоставена от вас не е актуална,защото на ул.Шипка също няма вода.Няма и информация на сайта на ВИК Ямбол.Некоректни както винаги.

 • Мари
  August 4, 2018 - Reply

  Кога ще дойде водата? Защо няма информация на сайта? Вчера спира 4 пъти водата и от снощи от 10 часа няма вода.Кво става вмирисахме се вече? ???

 • Елена
  August 24, 2018 - Reply

  На ул.Г.Раковски също цял ден няма вода, въпросът ми е след като улицата не е отбелязана в авариите и ремонтите нито в режима за вода “предизвикан от помпата в Кабиле”, какъв е проблема и защо това се случва много често напоследък?!?!?!?!?!?!

 • Румяна
  October 17, 2018 - Reply

  Още малко и Ямбол ще е в историята, благодарение на кадърното общинско ръководство. Разбити и мръсни улици, преливащи контейнери за смет, сега и воден режим… ХВАЛА НА ТАКИВА УПРАВНИЦИ!!! Затова младите бягат от Ямбол…

 • АНЕЛИЯ
  September 10, 2019 - Reply

  Какво е такова нещо от вчера вечерта около 8 чеса без да предопредят уведомят на ул.Професор Нойков в кв.Каргон хората да си напълнят вода за битови нужди как е възможно хората който живеем 21 век в интернет ера има деца има възрастни хора някой с инсулти инфарти трудно подвижни !

Leave a reply