Водачът на листата на “БСП за България” Кристиан Вигенин: Гласувах за ново компетентно управление и за по-добър живот в Ямболска област

Ямбол, 04.04.2021 г.

Гласувах за едно ново компетентно управление, за по-високи доходи, за по-ускорено развитие, за по-добър живот тук в Ямболски регион преди всичко. Вярвам, че можем да го постигнем заедно – едно управление с грижа за хората, защото имаме нужда от него, каза водачът на листата на „БСП за България“ Кристиан Вигенин, след като гласува машинно в секция номер 4 в Ямбол заедно със съпругата си и с двамата си сина.

По повод на машинното грасуване, той заяви, че това е бъдещето. „Надявам се следващите избори да са само машинни, така както ние настояваме от години. Мисля, че е много по-лесно, много по-удобно. Става бързо, разбираемо е, получаваш бележката, на която пише за кого си гласувал, не можеш да направиш грешка. Това е бъдещето, скоро трябва да оставим хартията настрана, да пазим и природата освен всичко друго“ , допълни още водачът на ямболската листа.

About the Author :

1 Comment to “Водачът на листата на “БСП за България” Кристиан Вигенин: Гласувах за ново компетентно управление и за по-добър живот в Ямболска област”
  • ПОБЕДИТЕЛ
    April 4, 2021 - Reply

    Ура!!! ГЕРБ-СДС победи. БСП може да са и трети.

Leave a reply