Виолетка Томова ще бъде и експерт по връзки с обществеността в община „Тунджа”

???????????????????????????????Виолетка Томова ще изпълнява длъжността експерт „Връзки с обществеността” в община „Тунджа” на мястото на Жана Николова, която напуска общинска администрация заради пенсиониране. Това обяви днес кметът на общината Георги Георгиев на първия за годината брифинг. Младият специалист беше назначен като младежки медиатор по проект на община „Тунджа”, който е със срок на изпълнение 3 години. От началото на тази година тя ще съвместява и двете длъжности.

Общо 7 души от общинска администрация са били пенсионирани в края на 2015 г., а до края на януари ще се пенсионират още двама.

Общинската администрация на „Тунджа”, която от началото на годината ще има и нова структура, ще се подмлади значително, защото в общината ще бъдат назначени осем от деветте млади специалисти, които миналата година постъпиха в администрацията по програмата „Старт в кариерата”. Всъщност в общината остават и деветимата, но едно от момичетата е излязло в майчинство.

Кметът на общината Георги Георгиев благодари на всички пенсионирани служители за всеотдайния им труд и им пожела здраве, да останат приятели на общината и дълги години да се радват на пенсиите си.

Според него в „Тунджа” програмата „Старт в кариерата” е доказала своята ефективност, защото през годините много млади специалисти са останали да работят в общината след изтичането на срока на назначение.

 

About the Author :