Взеха екипите на „Раковски” на стадиона в Кабиле

16_nФутболистите на „Ураган”/Бояджик/ „взеха” екипите на „Раковски” от едноименния град , след като ги биха с 11:1. Юри Шекеров се превърна в машина за голове срещу съперника, който е почти в средата на класирането в Югоизточната „В”група и е с актив от 33 точки. Така че тимът на Бояджик имаше работа срещу един не лек противник, който обаче претърпя пълен погром на стадиона в село Кабиле, където играе мачовете си „Ураган”.

27-ият кръг, със съкрушителната победа над състава на „Раковски”, позволи на водения от Киселичков отбор най-сетне да оправи головата си разлика. След този кръг „Ураган” е с положителен показател при попаденията – 46:45.

Във временното класиране на Югоизточната „В” група „Ураган” е на осма позиция  и има реална възможност да атакува и по-престижно място.

Лидер в таблицата продължава да бъде „Загорец”/Нова Загора/, който има 66 точки, втори е „Марица”/Пловдив/ с 60 точки, а трети Общински футболен клуб „Карнобат” с 56 точки. Само на точка от карнобатския тим е съставът на Казанлък, петият в класирането, „Атлетик” от Куклен,, изостава с твърде много точки, той има 44 т., а в оставащите седем кръга едва ли може да влезе в тройката при подреждането.

 

About the Author :

1 Comment to “Взеха екипите на „Раковски” на стадиона в Кабиле”
  • yankoiliev
    April 25, 2017 - Reply

    Даваите ураган

Leave a reply