Взеха екипите на новака Хаджидимитрово в Меден кладенец

теневоПоявилият се този сезон в първенството на „Б” областната футболна група състав на „Стефан Караджа”/Хаджидимитрово/ се умори да вади топката от мрежата си, при гостуването на „Изгрев”/Меден кладенец/. В крайна сметка упражнението се повтори осем пъти, а крайният резултат бе 8:0 за домакините.

Още по три точки прибавиха след втория кръг от първенството съставите на „Тунджа”/Тенево/ и „Спортист”/Роза/. Теневци, които имаха на 22 септември гроздобер, явно са били в настроение при гостуването на „Партизан” от Скалица, надигран с 1:3.  Отборът на село Роза взе класическа победа пред своите фенове – 3:0, срещу „Бакаджик”/Чарган/.

Първи точки, и то три, записа на сметката си дебютантът в „Б”областна група, „Воденичане”, надиграл друг тим от община Стралджа, „Червена звезда-2”/Каменец/ с 3:0. Много попадения паднаха в срещата между „Ударник”/Иречеково/ и „Бояново”, като ударниците, които играха у дома, постигнаха успеха с 5:2.

Едно единствено равенство се получи във втория кръг, то дойде в мача в село Победа, където „Индже” направи 1:1 с новака „Априлец-Бояджик”.

Така на върха в таблицата с по 6 точки са Тенево, Меден кладенец и Роза, последни, без нито една точка са Хаджидимитрово и Бояново.

 

About the Author :