Весел рожден ден в Защитено жилище – Болярово

IMGP9119На 6 април 2015 година един чудесен повод събра обитателите и персонала на Защитеното жилище в град Болярово. Това бе осемдесетият рожден ден на Васил Ставрев. Гости на тържеството бяха общинският кмет Христо Христов и заместник-кметът Нина Терзиева.

Управителят на Защитеното жилище Марина Танева се обърна с емоционален поздрав  към рожденика и му поднесе подарък от името на целия персонал – осветена икона на Свети Василий, с пожелание светеца, чието име носи да го закриля още дълги години.

IMGP9124Поздравителен адрес и подарък рожденикът получи и от кмета, от името на общинското ръководство. Христо Христов му пожела още дълги години здраве, спокойни старини и да посрещнат заедно още много годишнини.

Поздрав дядо Васил получи и от своите приятели от Защитеното жилище. Баба Тодора рецитира за него две чудесни стихотворения, а баба Мария го поздрави с народна песен.

IMGP9132Разбира се, имаше и красива и вкусна торта, чиято свещичка рожденикът духна под аплодисментите на гостите на тържеството му.

Още много весели поводи за празници да събират обитателите на Защитеното жилище е моето пожелание и усмивките да не слизат от лицата им!

IMGP9104

About the Author :