Весел празник в село Шарково

IMGP5402Пенсионерите в село Шарково отбелязаха 1 октомври – Международният ден на възрастните хора. Празникът и тази година бе уважен от дългогодишният кмет на общината, настоящ кандидат за нов и водач на листата на кандидатите за общински съветници на социалистите Христо Христов. Сред гостите бе и кандидатът на социалистите за кмет на селото – младият Иван Янчев Апостолов, с корени от село Шарково и отлично познат на всички свои съселяни. Сред гостите бяха и кандидатите за общински съветници Янко Анев и най-младата в листата – Златина Николова.

IMGP5403Христо Христов пожела на всички пенсионери здраве, дълголетие и много настроение на празника. Напомни им свършеното през годините и спомена предстоящото, отговори на питанията и молбите им, прие и някои предложения и идеи за в бъдеще – ако отново му бъде гласувано доверие. Поднесе подарък на председателя на пенсионерския клуб Ангел Сребрев и вдигна наздравица за всички празнуващи.

Иван Янчев се обърна към всички свои съселяни също с поздрав и им изложи накратко защо иска да бъде техен кмет и какво иска и може да направи за родното си село.

IMGP5404Кандидатът за общински съветник – Янко Анев – добре познат от дълги години на хората от селото, също ги поздрави с празника и им пожела много здраве и дълголетие. Опазването на здравето им е негов дълг като медицински специалист и той обеща да работи все така всеотдайно – и като лекуващ, и като общински съветник – ако това е тяхното желание.

IMGP5405Като на всеки празник – и сега имаше празничен обяд, музика, песни, танци и много настроение. Нека винаги така празнуват шарковци – да има повече хубави поводи за празник и по-малко неволи и проблеми! И нека изберат бъдещето за тяхното село и общината самите те – разумно, справедливо,честно.

IMGP5406 IMGP5412 IMGP5420 IMGP5422

 

About the Author :