Весел празник в село Мамарчево

IMGP5387И тази година пенсионерите в село Мамарчево не пропуснаха да отбележат 1 октомври – Международният ден на възрастните хора. Празникът и тази година бе организиран от кметството и  уважен от дългогодишният кмет на общината, настоящ кандидат за нов и водач на листата на кандидатите за общински съветници на социалистите Христо Христов. Разбира се, Марчо Тодоров Добрев – обичаният дългогодишен кмет на селото и настоящ кандидат, също бе сред тях.

Сред гостите бяха и кандидатити за общински съветници на социалистите – Атанас Дженков, Мария Маринова, Янко Анев и най-младата в листата Златина Николова.

IMGP5389Марчо Тодоров поздрави всички с празника и вдигна наздравица за здравето и дълголетието им. Напомни всичко направено досега в социалната сфера и покани всички присъстващи на откриването на новото социално заведение в селото – на 19 октомври.

IMGP5393Христо Христов пожела на всички пенсионери здраве, дълголетие и много настроение на празника. Поднесе подарък на председателката на пенсионерския клуб Екатерина Димитрова и вдигна наздравица за всички празнуващи. Честити им новата придобивка – двете социални услуги и обеща да продължи да работи за такива в бъдеще, ако те преценят,че кандидатурата им е подходяща.

IMGP5395Мария Маринова се обърна към всички свои земляци, съпартийци земеделци и социалисти, към всички, доволни от многото свършено през годините и им напомни да направят правилният избор. Честити на всички възрастни хора от родното си село празника и им пожела още дълги години здраве и все така задружно да празнуват.

IMGP5398Като на всеки празник имаше много настроение, музика, песни и танци. Нека винаги така празнуват мамрчевци – да има повече хубави поводи за празник и по-малко неволи и проблеми! И нека изберат бъдещето за тяхното село и общината самите те – разумно, справедливо,честно.

 

 

About the Author :