Великият Ямбол отива да се къпе по селата

4След като преди няколко години кметът на Ямбол Георги Славов спря басейн „Фиджи”, а впоследствие дори го затрупа с чакъл, имащите високо мнение за себе си жители на града тръгнаха да се спасяват от жегата по селата. Басейни предлагат комплексите в селата Симеоново и Генерал Инзово, докато в Ямбол на разположение на открито е само басейн „Вега”, намиращ се близо до мебелната фабрика „Хегра Д”.

Другият вариант за ямболлии да поплуват и да забравят за час поне за жегата, е басейнът в района на Гимназия „Васил Левски”, само че той е покрит и разликата е огромна. По навик, придобит в последните двайсетина години, доста ямболии палят колите и заминат към басейните в Сливен. В града под Сините камъни отдавна са решили въпроса с плуването през лятото и Ямбол вероятно няма да ги стигне поне до края на това десетилетие.

Община Ямбол обяви търг за продажба на басейн „Фиджи”, но още не е ясно има ли купувач, а и докато той разчисти пълния с чакъл басейн и плажната ивица, лятото ще свърши.

About the Author :

9 Comments to “Великият Ямбол отива да се къпе по селата”
 • Митко
  July 2, 2017 - Reply

  Най-готиният басейн е във Веселиново, а и е най близо до града.

 • бат Ицо
  July 2, 2017 - Reply

  Сливен Аква парка.
  Там е най-доброто и е на 30км.

 • Жител с високо мнение
  July 2, 2017 - Reply

  Много плоска и елементарно написана статия, жалко че се наричате медия и си мислите че журналистическата професия ви позволява да пишете това, на никой не му е проблем от Ямбол да стигне до морето за час а ме да ходи в сливен а, а и какъв ви е проблема че има басейн във Симеоново или друго близко разположено село….. Плоска статия много плоска, съжалявам че я прочетох, но не че коментирах защото трябва някой да ви го казва от време на време какво представлявате

  • Anonymous
   July 2, 2017 - Reply

   ???

  • Alisan
   July 2, 2017 - Reply

   Съгласна съм със вас , евтина, комплексарска статия !

  • Anonymous
   July 2, 2017 - Reply

   Плосък ти е мозъка,затова си анонимен.Да не би да има някаква лъжа?

 • qt
  July 3, 2017 - Reply

  много глупава статия

 • Случаен
  July 6, 2017 - Reply

  Все едно някой шестокласник я е писал тази статия. Не е ясно дори идеята й, каква е. Някакви факти, които дори не са смислово свързани за да се нарече статия. Който я е писал да си скъса дипломата. Очеизбождащо е, че е проспал лекциите. ;д

 • Георги Янакиев
  July 15, 2017 - Reply

  Драги съграждани , въпроса е наболял и ,като нормални хора ни вълнува! Не е нормално Областен Град да няма една лятна къпалня! Това ,,Вега” , не е достатъчно ,да не се изразявам по-грубо! Колкото до статията , не ми харесва заглавието , но това е друг въпрос! А коментар от рода ,морето е на няколко километра ,е меко казано , глупав!
  Мисля , че за 3мандата можеше да бъде възстановен басейна до ,,Съоражението”!
  Елементарни неща, които допринасят за нормалния начин на развитие на един гражданин! Да ама , като си имаме Кмет селя***р , как да стане ?!?

Leave a reply