Великденски концерт на вокална група „Бижу“

SAM_9709Великденски концерт представи вокална група „Бижу“ с ръководител Павлина Христова тази вечер от 18 часа в Синия салон на читалище „Съгласие“ в Ямбол. Първата песен, с която започна концертът, бе по безсмъртното  стихотворение на Николай  Лилиев „Тихият пролетен дъжд…“. От песните на талантливите деца струеше много настроение и светлина, както подобава на великденски концерт, а залата бе препълнена от техни близки и почитатели.

Вокалният състав стана национално известен, след като миналата година бе сред финалистите на телевизионното шоу „България търси таланти“ по BTV и се представи изключително SAM_9714успешно.

Участие в международен конкурс през юли в Созопол  предстои на „Бижу“, научихме от ръководителката Павлина Христова. След това, ако успеят да съберат пари за пътуване и престой- участие  в Международен фестивал на изкуствата арт интерфест „Музикална еуфория“ на полуостров Пелопонес, Нафплио, Гърция. Събитието ще се проведе от 31 август до 4 септември. За целта е депозирана молба за финансова помощ до Общински съвет-Ямбол.

SAM_9712 SAM_9721

About the Author :

Leave a reply