Васил Кьосев се завръща срещу „Берое”

васил-кьосевГардът на „Ямбол” Васил Кьосев, който пропусна заради разтежение мача с „Академик Бултекс”  миналата събота  ще бъде на линия за предстоя тази седмица двубой на нашите. Те гостуват в Стара Загора и имат сложната задача да се противопоставят на силния тим на треньора Любомир Минчев.

„Ямбол” стигна до много мъчна пета победа срещу студентите от Пловдив, на моменти имаше свирепа нужда от гард, който да освежи играта, ала на пейката ни такива състезатели на практика липсват. 17-годишният Стилиян Иванов влезе за няколко минути, без  изобщо да се запомни дори и с едно движение, а треньорът Петров не пусна изобщо Милен Костов.

Нуждата от по-класен гард доведе отново Васил Кьосев в зала „Диана” и се очаква той вече да покаже качествата си. Бившият играч на Варна, преминал и през клубове зад граница, няма досега добър мач нито в първенството, нито на четвъртфинала за Купата, където „Ямбол” игра достойно срещу станалия след това носител на трофея „Рилски спортист” и загуби в края на мача.

About the Author :