Валентин Ревански: С помощта на общите ни усилия Ямбол ще пребъде!

Уважаеми съграждани! Скъпи приятели!

Приемете моите най-сърдечни и искрени пожелания за настъпващата Нова година!

Отиващата си 2020-та ни даде и ни взе много, наложи се да преминем през редица трудности. ЗАЕДНО с вас търсихме и намирахме решения, постигахме цели и се грижихме за нашия град. В основата на това, което направихме, стои отговорността, която всеки един от нас е поел.

От сърце благодаря на вас, ямболии, за вашия труд, за любовта към родния град.

Трудът е потребност и ценност. Трябва да си помагаме един на друг в своята работа.  Благодарение на труда всеки дава своя принос към обществото и подкрепя съвместни инициативи. С помощта на общите ни усилия Ямбол ще пребъде!

В последната си за тази година публикация, с която се обръщам към вас, искам отново да пожелая на всички – да е здрава новата година!

Убеден съм, че ако това е така, ще успеем да преминем и да се справим с всякакви изпитания. Ние, ямболии, сме умни и трудолюбиви хора. Вярвам, че ще се справим с всички трудности и предизвикателства и ще продължим напред, още по-силни и уверени от всякога.

В тези трудни времена всеки един от нас трябва да помисли за онези хора, които се нуждаят от най-голяма подкрепа. Да им помогнем, с каквото можем –  по такъв начин ще докажем, че сме съпричастни, солидарни, че можем да съчувстваме и оказваме подкрепа.

На днешния ден нека се обърнем и към нашите родители и да им благодарим. Те рядко се сещат за себе си, защото винаги се грижат за нас. Именно те са едни от  най-важните хора и на първо място трябва да им бъдем признателни за това, което сме.

Пожелавам Ви доброта, радост и верни приятели. Нека новата 2021-ва година оправдае нашите най-смели надежди и мечти и донесе благополучие на нашите семейства. Нека  в домовете ни има мир и разбирателство! Бъдете щастливи!

С уважение: Валентин Ревански

About the Author :

Leave a reply