Валентин Ревански: „В ритъм сме, ще успеем със селекцията”

e1c3805fe44c2b633b5e7d7effcc10dcПрезидентът на баскетболен клуб „Тунджа” Валентин Ревански каза за „Делник”, че няма никаква причина за притеснение относно селекцията на мъжкия тим за новия сезон. „Подготовката започва на 20 август, Иван Чолаков и старши треньорът Юлиян Радионов имат набелязани доста баскетболисти, част от тях ще минат през проби, за да сме сигурни, че те са нужните ни състезатели. Време до началото на шампионата има, нямаме проблеми и с парите, така че сме в ритъм”, допълни президентът на баскетболния ни клуб Ревански.

„Делник” се свърза тия дни и със старши треньора на „Ямбол” Юлиян Радионов, намиращ се в родния си Бургас. Наставникът на „жълто-сините”, който започва начело на отбора втория си сезон, също бе спокоен.

„Иван Чолаков ще бъде много по-близо до тима през новото първенство, а той има огромен опит при правенето на добра селекция, така че в нужното време тимът ще се сглоби”, каза Юли Радионов. Той не пожела да открехне завесата и да назове името на чуждестранния плеймейкър, за който се знае, че твърдо ще е част от „Ямбол” през новия сезон.

Ръководството на „Ямбол” търси още един център, освен Маршавелски, както и леко, и тежко крило.

About the Author :