“Български пощи” обявиха конкурса за най-красиво писмо до Дядо Коледа

OLYMPUS DIGITAL CAMERAВече над 15 години „Български пощи” провеждат обичания от деца и родители конкурс „Най-красиво писмо до Дядо Коледа”.

В дните преди Коледните и Новогодишните празници в мрежата на пощенския оператор постъпват хиляди детски писма до приказния белобрад старец от Лапландия. Благодарение на доброто сътрудничество между Български пощи и помощниците на най-любимия дядо в света е възможен и конкурсът „Най-красиво писмо до Дядо Коледа”.

Условието за участие в него е писмото не само да бъде адресирано до Дядо Коледа, но и да носи написан според правилата за адресиране точен адрес на подателя, както и да бъде таксувано по цени за вътрешни кореспондентски пратки.

Голямата награда за всеки участник е личен отговор от стареца с червения кожух, в който винаги присъства мотото: „Който пише правилно адреса свой, получава отговора мой”. Най-красивите писма получават и допълнителни награди от „Български пощи” ЕАД.

Кандидатите за участие в конкурса могат да изпращат своите послания написани на ръка или на компютър, придружени с рисунки, стихчета и т.н.

Крайният срок за подаване на писмата в мрежата на „Български пощи” е 15 декември 2014 година.

About the Author :