БЧК – Ямбол осигури екипи за оказване на първа помощ и съпричастност по време на провелите се града Общо събрание и Национален събор на СОСЗР

Ямбол, 07.06.2022 г.

В Ямбол се проведе Общо събрание на Съюзът на офицерите и сержантите от запаса и резерва (СОСЗР), в него участваха делегати от цялата страна.

БЧК – Ямбол бе партньор на организаторите, като осигури екипи за оказване на първа помощ и първа психологична помощ.

Доброволци от Доброволния екип за работа при бедствия, аварии и кризи – Ямбол и щатни служители даваха дежурства на специално обособени пунктове на БЧК, оборудвани с всички необходими материали за оказване на първа помощ, по време провеждане на Общото събрание и Национален събор на СОСЗР.

Благодарение на проявения висок професионализъм, умения и опит от страна на екипите на БЧК – Ямбол за незабавна реакция при инцидент, през двата дни на инициативите бе осигурено необходимото спокойствие не само за участниците в тях, но и за организаторите. Националните инициативи, провели се в град Ямбол приключиха без инциденти с пострадали лица.

About the Author :

3 Comments to “БЧК – Ямбол осигури екипи за оказване на първа помощ и съпричастност по време на провелите се града Общо събрание и Национален събор на СОСЗР”
 • Luciana
  June 8, 2022 - Reply

  Very interesting information!Perfect just what I was searching for!

  my homepage :: exam strategies, artexamen.com,

 • Natalie
  June 8, 2022 - Reply

  I am sure this article has touched all the internet
  users, its really really good post on building upp new webpage.

  My web site :: californoan driving exam (Abraham)

 • zoritoler imol
  June 23, 2022 - Reply

  you are really a good webmaster. The website loading speed is incredible. It seems that you’re doing any unique trick. Furthermore, The contents are masterwork. you have done a wonderful job on this topic!

Leave a reply