Бус се преобърна в ямболския участък на АМ “Тракия”, двама души загинаха, има ранени

980x551_1523721026Ямбол, 14.04,2018 г.

Бус се преобърна в ямболския участък на автомагистрала „Тракия” днес следобед. Двама души загинаха.

Към мястото на инцидента, станал на 296-тия километър от АМ „Тракия”, веднага са пратени линейки, движението в едната лента е спряно. Сигналът е получен в 17 часа. По информация на МВР бус “Форд Транзит” е напуснал пътното платно и се е обърнал в канафката.

Ранените са седем. Петима са приети в спешното отделение на МБАЛ „Св. Пантелеймон” в Ямбол в тежко състояние и с множество увреждания. Двама от тях са в кома, е посочил директорът на болницата д-р Панайот Диманов.

Други двама са изпратени в областната болница в Сливен. Уважаемые мужчины вы не хотите отдохнуть с красивой проституткой? Нежный минет в вашем автомобиле в исполнении умелой шлюхи Донецка . интим по доступной цене, великолепные индивидуалки.

Временно движението в участъка от км 296 до км 298 в посока София на АМ „Тракия” в района на село Воденичане се осъществява само в изпреварващата лента, съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура”. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, спазвайки указанията на служителите на „Пътна полиция”.

About the Author :