БСП регистрира листата си в Ямбол

BezistenЦялата листа на “БСП за България” в Ямбол, начело с водача Кристиан Вигенин и областния лидер на БСП Митко Андонов, внесе документите за регистрация в Районната избирателна комисия. “Вие сте единствената листа, която идва в пълен състав, приемаме го като уважение към нашата работа”, обърна се към кандидатите зам.-председателката на комисията Мариана Гърдева.

Registr1Водачът на листата подчерта пред медиите, че целта на БСП в Ямбол е да бъде първа на изборите и да допринесе за първото място на БСП и в национален мащаб. “Имаме най-силната листа, съставена от професионално подготвени хора, познати в обществения и политическия живот в областта, готови да дадат своя принос за промяната в България и в Ямбол.”

След регистрацията кандидатите на БСП запалиха свещ в централния храм “Св. Николай Чудотворец” за успеха на България и на българския народ.

Припомняме, че водач на листата е Кристиан Вигенин, на второ място е Николай Пенев, трета е арх. Даниела Сивкова, представител на гражданската квота, четвъртото място е за досегашният депутат Кирчо Карагьозов, пети е Янко Добрев, на шесто място е зам.-кметът на община Болярово Нина Терзиева, която също е от гражданската квота, седми е Владимир Стоев, на осмо място е Елена Анева.

Registr2Cyrkva

 

About the Author :

2 Comments to “БСП регистрира листата си в Ямбол”
 • милен
  February 21, 2017 - Reply

  Комунисти в църква. Кощунство
  Не им вярвайте!!!

  • Anonymous
   February 22, 2017 - Reply

   Вашето мислене е за костеняло и старо.! Време е да го промени те! Не виждате ли че това са млади хора и не са старите комунисти!

Leave a reply