Броиш 240 000 лв., и си заминаваш с фуражен цех

Irina Hristova„Само” срещу сумата от 238 150 лева може да си заминете на 28 юли тази година като собственик на фуражен цех. Производственият имот се намира на улица „Индустриална” в град Стралджа, но има, макар и твърде малка вероятност, някой да качи цената, и вместо почти 240 бона, да платите 250 000 лева, например.

Малко вероятно е обаче, тъй като частният съдебен изпълнител Ирина Христова продава фуражния цех, заради вземания на „Уникредит Булбанк”, върху фуражния цех има учредена ипотека за близо 335 000 лева.

Май настина не е този мечтаният от вас, поне в този момент от лятото, имот, който иначе е на площ от близо три декара, има пет едноетажни масивни сгради, но има една важна подробност за тях – те не са използваеми, и това положение е още от преди пет години. Иначе, в обявата на съдия-изпълнителя, се твърди, че има оборудване, чрез което може да се почне производство на фураж.

До деликатната ситуация производственият му имот да отива на публична продан в Ямболския съд е стигнал едноличен търговец ”Антон Бачков”, както почти винаги винаги при попадането в ръцете на съдия-изпълнител, нещата са сложни и се наслагват ред фактори, често и лош шанс при инвестицията.

 

About the Author :