„Ботев“ – Болярово с резултат 6:0 в контролна среща с „Тенево“

IMGP4645С нови попълнения, предстоящи промени и идеи за бъдещето си развитие ФК „Ботев“ – Болярово започва серия от контролни срещи в подготовка за предстоящия полусезон.

Първата приятелска среща бе с ФК „Тенево“ – с. Тенево на 26 август 2017 година. Още през първото полувреме Калоян Иванов откри резултатът за боляровци, а следващото попадение бе на Георги Христов, който въпреки че играе във „В“ група е с тенденция да се завърне, за да помага по всякакъв начин на първия си отбор.

Резултатът на полувремето бе 2:0 за боляровските домакини, а срещата завърши 6:0, като три от попаденията бяха на Калоян Иванов, две на Георги Христови с един гол се записа Ивайло Орманджиев. Нито един гол в своята врата не допусна вратарят на „Ботев“ в срещата – небезизвестният Петър Гаргов, който също е с корени от нашата община и с тенденции да помага за възраждането на отбора.

IMGP4654С интерес и вълнение проследи срещата и президентът на клуба – общинският кмет Христо Христов. Той поздрави момчетата и треньора им Димитър Славов и обсъди с тях своето виждане за бъдещето на футболния тим. Освен бъдещите нови попълнения, сред които един от любимите ни голмайстори Георги Христов, вероятно ще има и други промени, ще бъдат взети и нови екипи и всичко необходимо на момчетата. С първата впечатляваща победа, макар и в контролна среща, „Ботев“ дават заявка, че ще бъдат фактор в това първенство и ще се борят за предни позиции, въпреки силната конкуренция. Всички футболисти и фенове още пазят спомените за по-добрите години на клуба, както и за неотдавнашния възход за серия срещи без загуба. Подобни незабравими мигове и поводи за гордост се предвиждат и сега, но още всичко е във фаза на подготовка и селекция.

На 2 септември 2017 година от 17 часа е следващата контролна среща на градския стадион в Болярово, където местният ФК „Ботев“ ще приеме ФК „Победа“ – село Победа. А началото на първенството е на 23 септември 2017 година.

21244453_1381340538600870_1393970749_n IMGP4643

 

 

About the Author :