„Ботев“ – Болярово завърши полусезона с победа

IMGP2350 (1) Последната среща за полусезона в 22 кръг на „А“ областта група Ямбол на ФК „Ботев“ – Болярово завърши с победа като домакин над ФК „Изгрев“ – с. Меден кладенец.

Малко след средата на първото полувреме боляровци поведоха, откривайки резултата 1:0 с гол на Д. Димитров. Това попадение предизвика много радост и емоции сред многобройната публика на домакините. Но в самия край на полувремето гостите изравниха и първото полувреме завърши с равен резултат – 1:1.

През второто полувреме момчетата от „Ботев“ дадоха всичко от себе си и зарадваха феновете си с атрактивна игра и добри попадения. С гол на Калоян Иванов през второто полувреме боляровци отново поведоха, а заслугата за следващото попадение и резултат 3:1 бе на Станислав Костадинов. Отново попадение на Калоян Иванов доведе до водещ резултат 4:1. Следващият гол бе на гостите,  но резултатът не остана дълго 4:2, защото с трети свой гол Калоян Иванов затвърди победата на боляровци и оспорваното последно дерби за сезона завърши с резултат – 5:2.

Така момчетата от ФК „Ботев“ – Болярово завършиха пролетния полусезон с победа, решаващ за която се оказа хеттрика на Калоян Иванов, който затвърди освен победата и своята отлична игра през сезона. Боляровци продължават да се борят за по-предни позиции в крайното класиране и дават ясна заявка, че това предстои.

IMGP2338 IMGP2344 IMGP2353

 

About the Author :

Leave a reply