Боляровци взеха второ място в турнира за „Купата на петте кмета”

IMGP4138Общински турнир по футбол за „Купата на петте кмета” се проведе на стадион  «Граничар» по повод празника на град Болярово.

Турнирът бе открит от заместник-кмета на община Болярово Нина Терзиева, която приветства участващите отбори и им пожела успех. На стадиона бе и председателят на Общински съвет – Болярово Атанас Дженков.

IMGP4147Четири бяха отборите на общините, участващи в турнира – Болярово, Елхово, Ямбол и «Тунджа». Те бяха разпределени чрез жребий в две групи.

Първата среща бе на отбора на община Болярово с община Елхово. В нея с резултат 7:5 се наложиха домакините от Болярово. В другата група «Тунджа» победи Ямбол с 2: 1.

IMGP4192И двете срещи – за първо и второ на Болярово и «Тунджа», и за трето и четвърто място на Елхово и Ямбол завършиха с равен резултат. С продължение до гол отборът на община Ямбол победи досегашните носители на купата – Елхово и взе третото място. Елховлии останаха на четвърто място.

 

 

IMGP4195След изпълнение на дузпи отборът на община «Тунджа» стана новият носител на купата, а домакините останаха втори.

Купата и грамотите връчи Христо Христов – кмет на община Болярово.

 

 

IMGP4196Голмайстор на турнира с четири попадения е Пламен Христов от отбора на община Елхово. Най-красивият гол бе на Георги Христов от община Болярово. За най-добър вратар беше излъчен Иван Петров от отбора на община „Тунджа”. Най-добър защитник бе Георги Дянков от община Ямбол, а най-коректен състезател – Никола Ненов от Елхово.

 

 

About the Author :