Болярово участва в туристическа борса „Вашата ваканция”

kolonaОбщина Болярово взе участие в четиринадесетата туристическа борса «Вашата ваканция». Тя се проведе на 20 – 21 април 2015 година в Културен Център „Морско Казино” в град Бургас.  Проявата бе организирана по инициатива на Бургаска регионална туристическа асоциация /БРТА/ под патронажа на Министерство на туризма /MТ/, областен управител на област Бургас и община Бургас.
Програмата на борсата включваше туристическо изложение – възможности за общини и фирми, които представят туристически обекти и услуги в сферата на туризма; тур оператори и тур агенти; хотелиери и ресторантьори; производители и дистрибутори на продукти за туризма; рекламни агенции; туристически сдружения; информационни центрове; природни и национални паркове, резервати; учебни заведения; неправителствени организации; културни институти и др. да представят своя потенциал за развитие на туризъм чрез рекламно – информационни материали на изложбен щанд.
Другата възможност за участие в борсата бе публикация в специалното рекламно–информационно издание /каталог/; музикална изява на Сцена на открито „Охлюва”.

kolona 2На щанда на община Болярово бяха представени  създадените по проект „Тонзос – Магията на Тунджа” – маркетинг на туристическа дестинация „Тунджа – Ямбол – Стралджа – Болярово” нови туристически маршрути и пакети. Те намериха своето реално място и значение посредством промотирането си и раздаването на рекламни материали на забележителностите в общината, свързани с възможностите за културен туризъм. Проектът бе финансиран по Оперативна програма „Регионално развитие” и е бе стойност 377 628 лева, като съфинансирането от Европейския фонд за регионално развитие е 320 983 лева. Проектът бе с продължителност 24 месеца от 13 август 2012 до 13 август 2014 година.

About the Author :