Болярово се подготвя за евроизборите

На 27 март 2014 година от 11.30 часа, общинският кмет Христо Христов проведе своята месечна работна среща с кметовете и кметските наместници от населените места на територията на община Болярово. На оперативката присъства и секретарят на общината Мария Чанева.

Първата тема, която Христо Христов засегна е началото на подготовката за изборите за евродепутати, които ще се проведат на 25 май 2014 година. Предстоят срещи по уточняване на секционните избирателни комисии и той напомни на колегите си да имат готовност да започне подготовката за осигуряване на условия за нормално протичане на изборния ден. Всяка постъпила допълнителна информация, подадена в общината, ще бъде своевременно разгласявана в кметствата, допълни кметът.

Господин Христов напомни на колегите си и предстоящите мероприятия и църковни служби във връзка с Великденските празници.

След това общинският кмет запозна присъстващите с възможностите на предстоящи програми за времена заетост, в които за съжаление работните места като цяло за общината няма да са много. Ще се търсят начини да се осигури някаква заетост, допълни той.

В края на срещата кметът призова за по-активно включване от всички населени места според възможностите в кампанията „Да изчистим България за един ден”, която тази година ще се проведе на 26 април.

Лора Величкова

About the Author :